Elegant Aggression - Sureshot Symphony Solution
Elegant Aggression - Sureshot Symphony Solution Performer: Sureshot Symphony Solution
Title: Elegant Aggression
Size RAR archive MP3: 1790 mb
Size RAR archive FLAC: 1343 mb
Rating: 4.8 / 5
Other Format: MOD FLAC WMA VOX WAV VOC
Duration: 01:52:34
Genre: R&B, Rap
Style: -
Release Date: -
Recording Date: -
Recording Location: F8 Studios, San Francisco

Track List - Disc 1

Title/Composer Performer Time
1 Sureshot Symphony Solution Theme Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:00
2 Chair On the Ceiling Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:27
3 Hate the Real Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:50
4 Half Man, Half Bionic Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 5:08
5 Four Twenty Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:19
6 Mr. Fortune & Fame Earle Heedram / Shane Hunt / Wayne McGhie Sureshot Symphony Solution 2:57
7 You Can't Keep Running Away From Love Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:25
8 Taste It Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:03
9 Tell Me What You See Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:58
10 Singing Memories Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:33
11 Easier Said Than Done Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:44
12 Skeletons Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:26
13 Soundbwoy Massacre Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:07
14 In the Name of the Father Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 6:06

Track List - Disc 2

Title/Composer Performer Time
1 The Ceiling Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:26
2 The Real Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:48
3 Half Bionic Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 5:07
4 4:20 Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:18
5 Mr. Fame Earle Heedram / Shane Hunt / Wayne McGhie Sureshot Symphony Solution 2:55
6 Keep Running Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:24
7 Taste Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:02
8 Tell Me Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:58
9 Memories Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:33
10 Easier Said Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 3:44
11 Skeletons Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:26
12 Soundbwoy Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 4:06
13 The Father Shane Hunt Sureshot Symphony Solution 5:44